Monday, March 13, 2006

Terves kehas terve vaim

Vaatasime eile Leedus sihukest filmi nagu Shallow Hal, kus teiste seas esines selline mees nagu Anthony Robbins. Uurisin täna natuke selle mehe kodulehte ja pani päris mõtlema. Lühidalt on siis tegemist motivatsiooniguruga, kelle tegemistest Eesti guru Peep Vain on päris tihkelt õppust võtnud (alustades elurattaga ja lõpetades sütel kõnniga). Võiks öelda, et kui pool Peebust on SW, siis teine pool on Robbins (Peep, ära solvu, päris palju on ikka Vainu ka). Uurisin Robbinsi lehte
lähemalt ja avastasin palju põnevat:

1. Tüüp oli 25 aastane, vaene ja ülekaaluline kui alustas otsinguid, kuidas elus edukam olla.
2. Ta on juhendanud nii USA presidente kui Gorbatchevi, lisaks teinud veel 100 erinevat asja.
3. Tal on 4 last ja modellilus naine, oma saar ja finantsvabadus, hea tervis ja lõputult energiat

Sattusin pärast Anthony lehega tutvumist sellise lingi peale nagu Tony Robbins 10 day challenge, kus räägitakse lähemalt sellest, kuidas oma keha energiataset tõsta. Väga hariv lugemine, soovitan soojalt! Sain näiteks teada, et piima joomine pole sugugi nii kasulik kui arvatakse ja et tegelikult piim pigem nõrgendab konte kui tugevdab neid! Lisaks veel palju soovitusi tervisliku toitumise ja energiataseme tõstmise kohta.

Täna on siis minul ka siin Leedus väikest viisi puhastumise päev - vesi ja mahlajoogid ainult päevakavas!

4 Comments:

Blogger sk8erboi said...

This comment has been removed by a blog administrator.

9:12 AM  
Blogger sk8erboi said...

niipalju kui timo ja hard on rääkind ongi saavutama õppimine robbinsi väike koopia Eesti lisandiga. aga ma ei ütle, et see kindlasti halb oleks. aga ei saa tõsiselt võtta tüüpi kes räägib, et piim ei ole hea. isegi kui ta pole nii hea kui valitsused räägivad, siis igasugune kommentaar a la "vaata mind, ma ei joo piima aga olen tugev nagu härg" tundub nestlé piimaasendaja reklaamina või lihtsalt kekutamisena a la enron. prantslased söövad juustu kahe suu poolega ja viimased 20 aastat on vanim(ad) inimene(sed) elanud prantsusmaal.. võibolla britid on nii kaua oma saare peal isolatsioonis eland, et neile tõesti on piim vastunäidustatud? probleem on ikka selles, et nad õgivad hamburgereid, mitte piima. tõestuseks on toodud mingi lambi survey statistika, kus tõenäoliselt piim oli vähitekitajana olemas, aga kuskil viimaste hulgas. even ‘2% milk’ is 35% fat (jep, siis kui vesi ära võtta). sama moodi võib järeldada, et kurk ja salat on 90% süsivesikud ehk suhkur!! kui tähelepanelikult lugeda, siis artikli peamine fookus on muidugi piimatoodetel a la b&j jäätis, kus of course on 35% rasva.

9:28 AM  
Blogger sk8erboi said...

üks asi veel. igasuguste NGOde surveyde puhul tuleb silmas pidada, et enamasti on nende poliitika "pärast mind tulgu või veeuputus". siiani pole keegi teinud uurimust, kuidas mingi asja mittesöömine avaldab mõju järgnevatele generatsioonidele. imho, on loogiline, et kui millegi vasta võidelda pole vaja, siis organism sellega ei tegele ja 100 aasta pärast on kõik in millegi vastu allergikud seetõttu.

3:24 PM  
Blogger Rain Rannu said...

Ma ei tea miks, aga Robbinsi eesti keeles ilmunud raamatust on mul kõige enam meeles tema tsitaat "müü oma auto maha ja osta endale mahlapress!" :)

2:40 AM  

Post a Comment

<< Home