Wednesday, March 08, 2006

Rekruuteerimine Leedus, jalgpall Milaanos ja muust ka

Kõigepealt siis tere jälle üle pika aja - nüüd siis lõpuks Tartu Maratonist taastunud ;=)
Tegelikult on lihtsalt vahepeal megakiire aeg olnud. Hetkel on mul aga 30 minutit hingetõmbeaega, enne kui lähen Vilniuse ISM eraülikooli lecture surveyd tegema. Vilnius on ikka tuus place - võiks öelda, et samahea või natuke parem kui Eesti, aga hinnatase on nagu 5 aastat tagasi. Miks siin hea on? Noh, kui suvalises kohas linnas lülitad arvuti sisse, siis võid üsna kindel olla, et Lietuvos Telekomas on sinna ka oma WiFi levi üles pannud - ei mingit jura, võtad google lehe lahti ja here you go...

Miks siin odav on? Noh, ütleme nii, et just sõin kesk-kesklinnas lõunat - ja see läks koos joogiga maksma 4 litti ja 60 senti - see on siis umbes 23 krooni :) Pole paha - selle raha eest oli siis ahjukartul juustu ja shampinjonidega ;) Nagu Borat ütleb: "I laaaik! It is Guuuud!"

Natuke vahepealsest ajast ka. Nimelt toimus möödunud nädalavahetusel meil järjekordne Sales Manageride getback, seekord siis Milaanos. Milaanost ei hakkagi pikalt kirjutama, lihtsalt et kirik oli sama ilus kui eelmine kord, porchesid oli kõvasti juurde tulnud ja lisaks õnnestus näha üht Ferrarit, Lamborginit ja Alfa-Romeo poodi. Sekka siis lõputult Smarte ja üks Smart sport coupe ka... Aga tuus oli hoopis see, et käisime laupäeva õhtul San Siro väljakul AC Milani kohtumist vaatamas. Vastaseks oli Empoli, kes põneva mängu tagajärjel viimase 15 minutiga 3:0 lutti sai... Aga mäng ja eriti möll staadionil oli super! Juhtus isegi nii, et II poolaja alguses lasid pettunud fännid (seis oli 0:0) väljakule otse mängijatesse 2 raketti! Sellised elamused siis Itaaliast. Järgmine kohtumine on meil aprilli alguses Berliinis, siis läheme kohaliku klubimaastikut väisama.

Investeerimise vallast ka, olen vahepeal lisanud enda portfelli sellise vana armsa aktsia nagu Hansapank. Tõtt tunnistades siiski küll Swedpanga (FSPAA) kujul (ca. 20% hansapanka ja 80% rootsi panka). Kaupleb P/E 10 ja noteeritud rootsi kroonides. Elagu valuutade diversifikatsioon!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home