Saturday, January 14, 2006

Mexico experience - viva la VIP trip!

Muljeid on kohe niipalju, et ei mahu ühte postitusse äragi. Tagasi minevikku - hommikul Atlantast lennujaama minnes olime nibin-napin jõudmas Houstoni lennule, kui Andres avastas, et lend läks tegelikult tund aega varem ja olime sellest just maha jäänud. Kui on üks asi, mida SW õpetab, siis on see enesekindlus igas olukorras. Nii ei olnud ka meil erilist põhjust muretseda - lasime endale uued piletid bookida ja ma arvasin, et sellega on lõpuks mu mahajäämised möödas. Etteruttavalt öeldes nii siiski ei läinud ;)

Houstonis käisin jälle oma lemmikkohas - immigratsiooniboksis. Erinevalt JFKst olid Texases lahedad tüübid. Kui nad kuulsid, et olen teel Mehhikosse ja täpsemalt veel Cancuni, siis oli järgmine küsimus, et kas ma olen abielus või mitte ja kui ütlesin, et ei ole, siis tuli meeste näole kaval muie... Leppisime kokku, et kui ma tahan USAsse tagasi saada, pean hästi palju pilte tegema ja soovitavalt ikka mõned top-less pildid ka. Selline intervjuu on ikka veidi tuusam kui JFK peedistamine.

Cancun oli lihtsalt tuus. Rääkisime teistega ja otsustasime, et tegemist on senini kõige tuusama reisiga, kus me käinud oleme (ja me ikka oleme). Mis siis Cancuni VIP tripil nii tuusa oli? 15 põhjust on siin:
  1. Päike, soe vesi ja +28 kraadi
  2. All-inclusive hotell
  3. Tasuta toidud
  4. Tasuta joogid ja kokteilid (noh, hoidsime igaüks ca. 50*100EEK kokku).
  5. VIP Tripi fond (mida iganes keegi osta tahtis, Fond maksis)
  6. Kiirkaatritega jungle journey
  7. Ööklubid ja bikini missi valimine
  8. Open Bar ööklubis
  9. Jeepisafari Chitzen Itza Maiade püramiidide juurde (fondi raha eest)
  10. Pina Colada
  11. Miami Vice
  12. Rohkelt jääteed Long-Islandilt
  13. Minimii
  14. Scooteritega võiduajamine Mehhiko lahes kuni käed ära väsisid
  15. Mega seltskond: Fred, Andres, Tell, Albi ja Karin

Enne ära tulekut saime igaüks veel fondist VIP kaelakeed ja jätsime õhku lubaduse: kes 2007 VIP tripile ei tule, on ikka paras wussy. Nii et pay attention:

+2200 unitit või FY 3500 unit/B 4500 unit/C 5500 unit /D+ 6500 units!



Pilte ka!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home