Friday, October 14, 2011

Head uudised OEGlt, SAFilt ja OLFilt

Eile tulid müügitulemustega välja nii Olympic kui ka Olainfarm. OEG käive kasvas kõikides Balti riikides (Eestis +12.1%, Lätis +30.9% ja Leedus +20%) ja loodetavasti kandub see edasi ka kasumireale. Aktsia tõusis selle peale üle 5%.

Olainfarm teatas, et septembrikuu müük ületas 2010. aasta septembrit enam kui kahekordselt. See oli investoritele suureks kergenduseks, sest OLFi augustikuu müük jäi ootustele (ja ka eelmisele aastale) alla. Pärast eilset head uudist kerkis aktsia ligi 9%.

SAF Tehnika teatas samal ajal, et koostöös partneritega asutati USAs tütarfirma, mis hakkab tegelema SAF Tehnika müügiga USA turul. Esialgu toob see kindlasti kaasa ka lisakulusid, kuid annab samas tulevikuks kasvuruumi. Hiljemalt oktoobri lõpus peaks tulema ka dividendide otsus.

Mul endal on kõik eelpool mainitud aktsiad portfellis ka.

Lisaks on vahepeal põnevad ajad ka Tallinna Vee aktsionäridel. Konkurentsiamet nimelt kibeleb ise uut hinnakirja tegema, langetades selle käigus vee hinda 26-36 protsenti. See uudis tõi ka aktsiat allapoole, TVEAT käis isegi ära kõigi aegade madalamal tasemel. Lisasin ise 200 aktsiat hinnaga 6.7 eurot (samad aktsiad said augusti alguses 7.4 peal ära müüdud).

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home