Thursday, December 20, 2007

Enesearendamine faas nr. 2

Päevade lugemine on juba sassi läinud, kuid võin käe südamele panna ja öelda, et senini pole endale antud hommikulubadusi murdnud. Igal tööpäeval olen olnud hommikul metsas "peepvainu" tegemas (It is inside of MEEE!), koeraga jalutajaid oma 4x sisse ja 4x välja hingamisega hirmutanud ja eesti kliima eripäradega tutvunud. Lisaks olen jõudnud oma 5 tiibetlase joogaga selleni, et kordan iga harjutust 11 korda ja ei ole enam isegi raske. Eile ja täna tabasin esimest korda ennast sellelt, et ei pea ennast enam sundima ei voodist välja hüppama ega õue minema. Pigem on nagu imelik voodis lebotada ja tahaks juba välja kõndima... väga huvitav ja ebaharilik tunne! Lisaks on kuidagi ära kadunud minu 9+ tunnise une vajadus. Vahetult pärast Havailt tulekut läks uni tavaliselt juba kell 6-7 hommikul ära aga õhtul jäin juba kell 21 surmväsinuks. Nüüd on aga nii, et uni ei tule enne kui kell 1 öösel, aga hommikul on kella 7ks uni läinud. 6 tundi und - ulme? Päris mitmed self-help gurud aga väidavad, et 6 tundi on tegelikult kõige tervislikum ja üle selle magamine pigem vähendab energiat.

Raskem on aga olnud ülejäänud lubadustega: emaili kipun ikka vaatama sagedamini kui 2 korda päevas, raamatukirjutamine edeneb visalt ja kaks korda olen see nädal tabanud ennast juba LHV foorumilehele suundumas (suutsin siiski exploreri enne kinni panna, kui lugema oleks hakanud). Võõrutusnähud on rasked!

Kuna kell 7 kui uni ära läheb, on väljas veel kottpime, siis homsest alates hakkan igal hommikul enne õue minekut pool tundi tegelema oma eesmärkide ja 7 habits raamatu lugemisega.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home