Thursday, April 15, 2010

Olympicu kiire tõus

Viimaste nädalatega on Olympicu aktsia teinud läbi päris korraliku ralli (kuu ajaga +35%). Eile õhtul tuli ka välja üks põhjustest - nimelt olid Olympicu I kvartali tulemused Eestis päris korralikud ja üle ootuste hästi on alustanud nende online kasiino. See uudis pani täna hommikul börsi kihama ja esimeste minutitega tõusis OEG koguni üle 10% plussi (käies ära koguni 1.65 eur tasemel).

Mida edasi teha? Pikaajaliselt on endiselt taastumistees jõus ja ma arvan, et tulevasi nõrkusehetki on hea kasutada ostmiseks.

Ja hoopis teisel teemal - vaatasin eile TV3 saadet "Kõik mängus" ja küll oli ilus vaadata, kuidas pokkeriprofid algajatelt lutti said. No ei ole pokkeri puhul tegu spordiga, tee mis tahad. Suusatamises me vist väga ei kujutaks ette kuidas mul võiks Veerpalu vastu viimasel kilomeetril lihtsalt "vedada". Poksis ilmselt ka mitte. Pokkeris aga päris sageli.

Labels:

3 Comments:

Blogger sk8erboi said...

lõhnab siseinfo lekitamise järgi. kuidas saab aktsia lambist nädal aega enne tulemuste avaldamist tõusta kolmandiku võrra?

6:31 AM  
Blogger Jaak Roosaare said...

Eks panustajad ootasidki häid tulemusi. Kukkuma hakkasid aktsiad ka enne megakahjumeid.

12:08 PM  
Blogger Jaak Roosaare said...

Veel pokkerist... Eile siis sai SW vilistlane Katri Kask (nüüdne Käsper) AINUKESE profina finaali edasi. Eesti parim pokkerimees Janar Kiivramees lendas aga 3 ja 5ga all in sisse. WTF???

9:12 AM  

Post a Comment

<< Home