Sunday, August 02, 2009

Leguari 7. müüginädal

Seitsmes nädal on seljataga ja isadele auhinnad võidetud! Kokkuvõttes oli Leguaril igati tore nädal ja tundub, et oleme sellel aastal Eestis uute tudengite valikul head tööd teinud, sest meie FYd rokivad! Sellel nädalal oli meil ligikaudu 200 esimese aasta tudengi edetabelis seitsme parima seas lausa neli leguarit! Remo, Madis, Julia ja Liis.

Eriti tahaks esile tõsta Madis Pajot, kes tegi korraliku vahespurdi ja tõstis oma parima nädala rekordi 93lt 282le. Madis rääkis ka meie konverentskõnel ja tema sõnul aitas tal head nädalat teha 3 asja: 1. "Make friend first and customer second!", 2. "Involve kids, ask questions" ja 3. "Use powernames!". Eriti äge oli see, et meie kõne teine esineja, Nick Henderson (parim suvi üle 11 000 ühiku) rääkis täpselt samu asju! Nii et way to go Madis! Siit ka väljakutse kõigile teistele - hakkame igal nädalal esile tõstma kõige suurema kasvu teinud tudengit (aka the Jumper), nii et tehke järgi!

Kui veel nädalast rääkida, siis oli meil jälle palju rekordnädalaid:
Timo Aleste, Raul Krebs, Madis Pajo, Karel Sootalu (3. nädal järjest!), Rait Kangro, Harri Aro, Anton Tulit, Liis Kukk, Märt Roosaare, Maarika Kaus ja Viljo Kase.
Võrreldes eelmise suve sama ajaga on kõige rohkem kasvanud Raul (+677 ühikut), Karel (+507) ja Jaagup Toompuu (+338). Tiimide arvestuses juhib jätkuvalt võistlust Janari meeskond, kes müüs see nädal veidi alla 1000 ühiku ja on igati GreatRecruitersGetaway graafikus (10 000 ühikut ja Costa Rica).
Kui nüüd kõik need tulemused kokku panna, siis müüsime me veidi üle 5000 ühiku ja see oli meil ka senini suve paremuselt teine nädal. Järgmisel nädalal on meil eesmärk Mrs. Jones juba intro alguses naerma saada ja proovida saada ema kõigepealt sõbraks ja alles siis kliendiks. Ehk siis üritame olla veidi rohkem ägedad tudengid ja veidi vähem ukselt-uksele müügirobotid. Lisaks on soolas kättemaksunädal "koogiga näkku" võistluses... ;)

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home