Monday, July 27, 2009

Leguar news 6. nädal!













Sellised kaunitarid on siis Chicago vallutanud! ;)

Pool suve on nüüdseks ametlikult läbi - kuigi 2/3 müügitulemustest peaks olema veel ees! Leguaritel läks kuues nädal veidi aeglasemalt, kui viies - meie kogumüük langes 15%. Aga eks müügis ongi nii, et kõik päevad pole pühapäevad - on paremaid ja on halvemaid päevi. Tore on aga see, et tuju on jätkuvalt kõigil hea ja oskused lähevad muudkui paremaks. Päris mitmetel tudengitel oli ka parim nädal ja hea uudis oli ka see, et meie FY Remo oli sellel nädalal Europe 1 nr. 1! Remo võitis ka esimesena "Race to 100 customers" võistluses õhtusöögi 2000 krooni väärtuses - nii et õnnitlused ka Remo kodustele ;)
Parim nädal oli seekord järgmistel tudengitel:
Doris Sarapuu, Aare Andok, Karel Sootalu, Rauno Prikk, Anton Tulit, Julia Zamatajeva, Triin Vendel, Kaarel Raudkivi, Viljo Kase, Maarika Kaus.

Endiselt on meil paljud managerid oma eelmise suve tulemustest ees. Neil on peamiseks eesmärgiks saavutada +800 ühikut, mis SW keeles tähendab "Growth" auhinda ja Sizzleri reisi Egiptusesse. Manageride edetabel on järgmine:

Raul Krebs +444
Karel Sootalu +438
Jaagup Toompuu +352
Nikita Divissenko +234
Reet Sootalu +226

Seitsmendal nädalal on meil taaskord klientide peale võistlus. Igal tudengil on võimalik see nädal pühendada enda jaoks olulisele inimesele ja siis nende nimel pingutada! Sageli on selleks inimeseks isa (ema auhind meil ju juba oli) - nii et sellel nädalal on isade kord oma võsukesi motiveerida! Pidage siis ikka meeles, et mida rohkem sitdowne, seda rohkem kliente - ja kõige olulisem on hoida päev otsa positiivset tuju!

Parim team: Janar 959 ühikut
TOP 5 kliendid

Janet 115
Katrin 114
Anne 92
Janar 68
Jaak Vilonov 60

Remo 106
Julia 66
Helerin 57
Liis Kukk 52
Kristjan Mardo 51

0 Comments:

Post a Comment

<< Home